Dudok Kwartetdagen

Dudok Kwartetdagen

Van 19-22 november 2018 organiseren we de vierde editie van de Dudok Kwartetdagen!

De Dudok Kwartetdagen bieden de mogelijkheid om met een vast ensemble drie dagen lang masterclasses te krijgen van de leden van het Dudok Kwartet Amsterdam. Alle ensembles, in bezettingen van trio tot kwintet (zonder piano), krijgen een eigen repetitie- en lesruimte, en alle maaltijden, koffie, thee, overige drankjes en hapjes op de lesdagen en de vertrekdag zijn bij de prijs inbegrepen.

Stuur voor meer informatie over deze kamermuziekcursus door het Dudok Quartet Amsterdam, of om je gelijk aan te melden een mail naar kwartetdagen@dudokkwartet.nl.

Junior Kwartetdag

Ben jij tussen de 9 en 17 jaar? Speel je viool, altviool of cello? En vind je samenspelen het leukste wat er is? Kom dan op zaterdag 12 januari 2019 naar de Junior Kwartetdag in het Muziekgebouw aan het IJ in Amsterdam.

Op de Junior Kwartetdag krijg je als strijkkwartet les van de leden van het Dudok Quartet Amsterdam. Je leert hoe je samen moet spelen, waar je goed op moet letten en vooral hoe leuk het is om in een strijkkwartet te spelen! Tussen de lessen door zijn er nog veel meer leuke activiteiten en aan het eind van de dag treden alle strijkkwartetten op tijdens een spetterend slotconcert. De Junior Kwartetdag duurt van 10.00 tot 16.00.

Bekijk ook het fragment dat NPO Hart & Ziel maakte over de Junior Kwartetdag in 2017 (vanaf 00:50).

AANMELDEN

Aanmelden kan via kwartetdagen@dudokkwartet.nl. Je kunt je als kwartet opgeven, maar als je geen kwartet hebt, kun je je ook individueel aanmelden. Geef in je mail aan:

– hoe oud je bent
– welk instrument je speelt
– hoe lang je les hebt en van wie
– of je met een kwartet komt of alleen

De kosten voor deelname bedragen 30 euro per persoon. Er is plek voor maximaal 10 kwartetten, dus geef je snel op!